FEMASSI ( Federasi Mahasiswa Sriboga)


Apa itu FEMASSI ?

FEMASSI adalah Federasi Mahasiswa Sriboga, yaitu forum yang menaungi mahasiswa-mahasiswa yang mendapatkan beasiswa penuh dari PT Sriboga Flour Mill di Institut Koperasi Indonesia. And Alhamdulillah I’m the one of amazing receiver J

The reason why I write this article, because I’m a part of it. So, ini juga termasuk penjelasan bagi kalian yang searching dengan keyword Beasiswa Sriboga dan Institut Koperasi Indonesia (IKOPIN) – untuk umum, khususnya untuk calon adik-adik mahasiswa baru yang masih kepo dan penasaran hehe.

So, pasti kalian penasaran kan gimana dan bagaimana kuliah di IKOPIN dengan beasiswa Sriboga ini. Hehe . Let me tell u, guys.

Surely, this is the most ‘enak’ scholarship at IKOPIN. You’ll get free of Education fee, Dorm fee ( if you stay in Ikopin Dormitory, but if you stay in ‘kos-kosan’ it would be ‘subsidi’), you’ll get a laptop ( ini menguntungkan banget, karena kalian dengan enak akan mengerjakan tugas dan termasuk saat saya nge blog saya juga menggunakan fasilitas laptop yang diberi oleh Sriboga), so many more. Besides, you’ll get also Program Penguatan Akademik per semester nya. Dan enak banget kan hehehe.

At this school, you’ll get double combo ( kalo bahasa KFC nya). Kenapa ? Karena kalian akan dapat pendidikan bisnis dari IKOPIN dan dibarengi dengan praktek bisnis dari Sriboga. Sriboga itu ngasih beasiswa penuh nya lahir batin, niat banget haha, dan bener-bner menggembleng kalian untuk jadi entrepreneur yang keren. Termasuk mengembangkan bisnis orangtua kalian yang pastinya berbasis tepung. So what are you waiting for ?

Every semester, there is always programme namely kewirus, Sriboga will give u much modal for each group, and force u to make a business and make a report of it. Imagine that you’re really a tough entrepreneur at that time, you run your business, then you make the report, and this is amazing cool. Sriboga controls you everytime, sometimes they visit your campus, and often makan-makan lo soalnya Pak Irfan baik banget hehehe. *If Pak Irfan read this one, I’d like to say so much thank you, Mr*

My amazing long trip of study at IKOPIN is really complete with cold weather of Bandung. I feel at home, I like travelling, capturing moment, doing my hobby, meet many friends and so many more.

So, just ensure yourself that you will fill the form, and let’s study together. Step at first, second, and step ‘till you’ll find where’s the top of you. Billy Boen says, I wait you on the TOP !


Salam,



Anisa Nur Hidayah



 


 

You Might Also Like

0 komentar